Wacht niet tot morgen, neem nu al je voorzorgen

Door ouderdom, een slepende ziekte of gewoon uit vooruitziendheid. Tegenwoordig plannen steeds meer mensen hun uitvaart op voorhand. Omdat het zorgt voor zekerheid en gemoedsrust, niet alleen voor jezelf maar ook voor nabestaanden. Ook jij kan je afscheid nu al voorbereiden, zodat je met een gerust hart verder kunt genieten van het leven.

Condoleren Beveren Kruibeke Haasdonk

Samen geven we jouw uitvaart vorm

Een mooi, sereen en gepersonaliseerd afscheid volgens jouw wensen én budget. We bespreken wat je wil en leggen alles vast in een uitvaartplan. Is het moment daar, dan helpen we je nabestaanden om alles tot in de puntjes te realiseren. Zo krijgen zij meer tijd en ruimte voor de verwerking en het rouwen zelf.

Kaatje uitvaartzorg waasland in gesprek ondersteuning

Alle administratieve en financiële zaken geregeld

Door nu al te denken aan later, neem je nabestaanden heel wat zorgen uit handen. Wat gebeurt er met je lichaam na je overlijden? Hoe zit het met je nalatenschap? Hoe wordt alles financieel geregeld? Wat met je digitale erfenis? Wij helpen je al die zaken op voorhand te regelen.

Kaatje en Goran Uitvaartzorg Van Raemdonck

Je eigen uitvaart nu al regelen?

Maak een afspraak, zodat we alles uitgebreid kunnen bespreken, inclusief het financiële plaatje. Niets hoeft bindend te zijn. We bekijken samen waar jij je het best bij voelt.

Plan een afspraak

Uitvaart

Een mooi en persoonlijk afscheid, als passend eerbetoon aan de overledene.

Meer over uitvaart

Nazorg

Ook na de uitvaart zijn wij er voor jou met emotionele en praktische bijstand.

Meer over nazorg
Een overlijden melden?
03 755 12 92